Notaris over de grenzen

Dé vraagbaak voor internationaal recht
Over ons

Notaris over de Grenzen biedt u een netwerk van ervaren advocaten, notarissen, juristen en fiscalisten met ieder zijn eigen specialisme.

Alle meewerkende professionals hebben jaren van ervaring op hun eigen vakgebied opgedaan op diverse kantoren en zijn (near) native speaker.

Uitwisseling van kennis en ervaring maakt het mogelijk dat wij binnen de EU alle kennis in huis hebben om de vragen betreffende Europees recht te kunnen beantwoorden.

Voor vragen over belastingen in Spanje, het afwikkelen van een nalatenschap in Duitsland, het opstarten van een agriturismo in Italië en/of het verkopen van een kasteel in Frankrijk, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Waarom is er gekozen voor de naam Notaris over de Grenzen?

Notarissen (maar ook advocaten, belastingadviseurs en particulieren) kunnen bij ons terecht met al hun vragen. Omgekeerd bieden wij antwoorden op notariële vragen over de landsgrenzen.

Wie zit achter het initiatief?

Wij zijn Mireille Bosscher en Irma Nelck. Vanuit onze ervaring op het gebied van Frans recht zijn wij het platform Notaris over de grenzen gestart.

Mireille is een zeer ervaren kandidaat-notaris, die alle ins and outs van het notariaat kent, Irma heeft haar sporen ruimschoots verdiend in het bankwezen.